Select Page

Over Ons

Belgium Drone Service, een toonaangevende organisatie in België, staat klaar om uw verwachtingen te overtreffen. Met onze ervaring en ongeëvenaarde expertise bieden wij hoogwaardige drone diensten aan. Of het nu gaat om reiniging, videografie, inspecties of cartografie, wij leveren professionele resultaten die uw project naar nieuwe hoogten tillen. Ons team van getalenteerde en gecertificeerde drone piloten werkt nauw met u samen om aan al uw specifieke behoeften te voldoen. Bij Belgium Drone Service gaan we verder dan alleen een project – we leveren innovatie, precisie en betrouwbaarheid. Ontdek vandaag nog wat wij voor uw project kunnen betekenen op belgiumdroneservice.be.

Belgium Drone Service is uw betrouwbare partner voor ecologische, veilige en efficiënte diensten op het gebied van reiniging en onderhoud van gebouwen en infrastructuren. Onze reinigingsproducten zijn volledig Biologisch afbreekbaar en van de hoogste kwaliteit, wij leveren professionele resultaten die uw project naar nieuwe hoogten tillen. Al onze medewerkers en partners houden dezelfde visie voor waar ecologie, veiligheid, efficiëntie en Biologisch onze grootste troeven zijn.

Ons Verhaal

En dat van onze medewerkers en partners: Want daar begint het allemaal, Belgium Drone Service is niet een persoon of een bedrijf ! Belgium Drone Service is een netwerk van partners waar alleen het beste goed genoeg is. Met onze vooruitstrevende visie willen wij niet enkel onze diensten optimaliseren maar ook onze ecologische voetprint zo klein mogelijk houden, daarom werken we enkel samen met gecertificeerde piloten die ervaring en expertise kunnen aantonen en werden onze apparatuur en reinigingsmiddelen uitvoerig getest, beoordeeld en weten wij dat we het beste op de markt kunnen bieden ten opzichte van: Biologisch – Efficiëntie – Veiligheid en Ecologie.

Onze partners

Aerial solutions

RPAS (Remotely Piloted Aircraft System) of drones zijn in dit technologisch tijdperk niet meer weg te denken en kunnen als handige werktuigen ingezet worden. Ons bedrijf richt zich dan ook vooral op de industriële sector, KMO en overheid om een RPAS drone te voorzien die het meest geschikt is voor de beoogde toepassing. We beschikken over professionele drones voor landmeters, hulpdiensten en nutsbedrijven. Aerialsolutions is BENELUX distributor van het DJI Enterprise gamma en sole distributor in BELUX van Parrot , Elistair, Micasense en Pix4D.

Drone Volt

DRONE VOLT is an international leader in the field of professional civilian drones and embedded artificial intelligence. With its 3 brands, DRONE VOLT, AERIALTRONICS and DANDRONE, the Group is always developing more innovative solutions for the energy, construction, civil engineering and security industries for applications such as inspection, surveillance, surface treatment, thermography, search and rescue missions.

BriskSky-ACEG

BriskSky-ACEG staat garant voor veilige, kwalitatieve en efficiënte inspecties in een zeer breed toepassingsdomein.

Als marktleider stimuleren we innovatie binnen de drone service sector via partnerschips met industriële partners en erkende kennisinstellingen.

BriskSky-ACEG beschikt over een uniek team van zeer bekwame medewerkers die kunnen terugvallen op jarenlange expertise in zowel het domein van industriële inspecties als training.

We streven er dagdagelijks naar om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen door te excelleren in drie domeinen

Hoe werkt het ?

Beoordeling en planning

We beginnen elk project met een grondige beoordeling van de buitenkant en de ramen van het gebouw. Ons deskundige team evalueert de grootte, indeling en specifieke schoonmaakvereisten om een ​​schoonmaakplan op maat te maken.

Drone project start

Zodra het plan is afgerond, worden onze ultramoderne drones ter plaatse ingezet. Uitgerust met geavanceerde technologie en camera’s met hoge resolutie, staan ​​onze drones klaar om het reinigingsproces aan te pakken.

Reiniging

Voor de reiniging passen onze drones de speciaal samengestelde reinigingsoplossing met lagedruk schuim toe, waardoor vuil en verontreinigende stoffen effectief worden aangepakt. De zelfreinigende oplossing werkt na verloop van tijd magisch en laat de oppervlakken van het gebouw vlekkeloos en fris achter.

Inspectie en kwaliteitscontrole

Na het reinigingsproces ons team een visuele ​​inspectie uitvoeren om consistente resultaten te garanderen. Kwaliteitscontroles zijn een integraal onderdeel van onze toewijding aan service.

Telefoon

0489.45.69.25

Adres

Laarstraat 17
2070 Zwijndrecht
BE0804572240